Uddannelsesapoteker forår 2024

Lyngby Løve Apotek

Adresse: Jernbanepladsen 43
Postnr: 2800
By: Kgs. Lyngby
Region: Hovedstaden
Telefon: 45870820
   
Apoteker: Mahboubeh Tehrani
Vejleder: Ali Afzal
Stedfortræder for vejleder: Mohammed-Jawad Ridha Karim Tahir
Personale i alt: 23
Apotekerkreds: Københavns Apoteker Forening
Hjemmeside: lyngbyløveapotek.dk
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Apoteket fik ny apoteker i 2014 og har lige siden været i rivende udvikling. Apoteket ligger centralt på Lyngby station i nye, flotte lokaler. Apoteket har en filial i Lyngby Storcenter som også er ny og har robot. Apoteket anvender Cito og har direkte ekspedition. Apoteket har mange yngre farmakonomer, farmaceuter og farmaceutstuderende ansat. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og vi har et godt samarbejde på tværs af faggrupperne. Apotekets målsætning er at tilbyde fuldt sortiment (vores kunder må ikke gå forgæves), kort ventetid og høj faglighed.
 
Beliggenhed:
Apoteket ligger lige ved Lyngby station få meter fra S-tog og adskillige buslinjer. Det tager ca. 15 min at kommer til apoteket fra FARMA.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
Apoteket er akkrediteret efter DDKM i 2019.
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Apoteket er akkrediteret efter DDKM i 2017. Apoteket skal reakkrediteres i November 2019. Apoteket tilbyder medicinsamtaler. undervisning på plejehjem Samarbejde med kommunen for at fremme lokale sundheds projekter Aktiv markedsføring af Apoteket på hjemmeside og på Facebook.
 
Udstationeringsmuligheder:
De studerende har mulighed for at blive udstationeret hos en praktiserende læge eller på et af bostederne, som apoteket leverer medicin til. Hvis de studerende selv har andre ønsker, hjælper apoteket gerne med at få etableret kontakt til andre steder.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Apoteket samarbejder med læger, sygeplejersker samt plejepersonale.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Vi har et samarbejde med Lyngby kommune om at undervise SOSU-assistenter samt sygeplejersker. I dette forbindelse kommer 2 af vores farmaceuter på kurser indenfor disse områder. Vi har planlagt, at vi er gerne vil være meget mere på de sociale medier med hensyn til markedsføring af apoteket. I den forbindelse er der meget IT arbejde, undervisning ,læse materialer omkring produkter, oplæring og træning af personalet på apoteket for at kunne leve op til vores ry.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
Vi går efter de timer som er planlagt fra Farma. Mødetimerne vil ligge mellem 8 - 17:30 Ferie, hjemmearbejde og andet bliver planlagt i samarbejde med apoteket.
 
Faciliteter til de studerende:
Apoteket stiller en fin arbejdsplads til rådighed. Her er masser af plads til de studerende. Apotekets computere kan benyttes til studiearbejdet.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
Ali Afzal: God til at hjælpe, mega nice, god stemning, hurtig til at hjælp, Kunne godt være vejleder.
 
Andet:
Vi har haft undervisning på plejehjem for korrekt medicinhåndering i 2022/januar 2023

2023-08-22
   
Tilbage til oversigten ->