Uddannelsesapoteker forår 2024

Viborg Løve Apotek

Adresse: Sct. Mathias Gade 66 st. 2
Postnr: 8800
By: Viborg
Region: Midtjylland
Telefon: 86620633
   
Apoteker: Julie Maagaard Nordleif
Vejleder: Maiken Dalsgaard Züricho
Stedfortræder for vejleder: Julie Maagaard Nordleif
Personale i alt: 17
Apotekerkreds: - andet -
Hjemmeside: https://www.dinapoteker.dk/a/viborg
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Apoteket består af 3 enheder. Løve Apoteket i centrum af Viborg, en filial Engelsborg Apotek som ligger i Meny, Fabrikvej 2 i den vestlige del af Viborg og en filial i Hammershøj mellem Viborg og Randers. Som studerende vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med alle 3 afdelinger. Apoteket har 1 håndkøbsudsalg og 1 medicinudleveringssted. Hammershøj Apotek har en veterinærafdeling med ekspedition til produktionsdyr. Personalet tæller foruden apotekeren 3 farmaceuter, 10 farmakonomer og 4 farmakonomstuderende. Derudover er der 3 servicemedarbejdere og 3 chauffører. Vi fik ny apoteker 1. marts 2019. Vi anvender Pharmanet. Vores grossist er TMJ og vi er medlem af kæden Pharma+. Apoteket tilbyder medicinsamtaler, compliancesamtaler, TPI, influenzavaccination. Apoteket har fokus på et højt fagligt niveau og en god service overfor den enkelte kunde. Vi vægter det sociale højt og har det godt med hinanden.
 
Beliggenhed:
Viborg er en stationsby beliggende i det midtjyske . Der er gode tog- og busforbindelser til Aarhus og videre til København. Der er gåafstand fra Viborg Løve Apotek til tog- og busstation. Viborg byder på masser af historie og kulturoplevelser. Fx. kan nævnes Viborg Domkirke som rejser sig over den gamle bydel. Viborg har et bredt udvalg af butikker samt cafeer og restauranter. Der er også gode muligheder for naturoplevelser både ved søerne i Viborg og i omegnen ved fx. Hærvejen, Hald Sø, Dollerup Bakker og Hjarbæk Fjord.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Nej
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Medicinsamtaler, compliancesamtaler, genordination, influenza vaccination, antistoftest. Apotekerne i kommunen holder 3 årlige møder med plejehjem og hjemmepleje i kommunen. I den sammenhæng laves små indsatser og aftaler om hvordan samarbejdet fungerer bedst muligt i dagligdagen.
 
Udstationeringsmuligheder:
Der er gode muligheder for at komme på udstationering på Regionshospitalet, i lægepraksis, på plejecentre mm. Vi hjælper gerne med at finde et godt udstationeringssteder.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Lokale lægehuse, plejecentre, bosteder, Sundhedshuset, Misbrugscenter, Lægevagten, dyrlæger, tandlæger og Privathospitalet Capio
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Vaccination med influenza og måske Covid.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
Som udgangspunkt er arbejdsdage og mødetider som en normal arbejdsuge. Apotekerne har åbent kl 9.00-18.30, afhængigt af afdeling. Vi er fleksible med planlægningen. Der er intet krav om lørdagsarbejde. Der vil være mulighed for at planlægge forlængede weekender.
 
Faciliteter til de studerende:
Der stilles studieplads til rådighed.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
 
Andet:

2023-08-20
   
Tilbage til oversigten ->