Uddannelsesapoteker forår 2024

Hedensted Apotek

Adresse: Bytorvet 21B
Postnr: 8722
By: Hedensted
Region: Midtjylland
Telefon: 75896011
   
Apoteker: Stéfan Pétursson
Vejleder: Helle Olesen
Stedfortræder for vejleder: Jasmin Kajan
Personale i alt: 23
Apotekerkreds: Horsens - Vejle kreds
Hjemmeside: hedenstedapotek.a-apoteket.dk
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
1
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
På Hedensted Apotek yder vi stor opmærksomhed, faglighed og kompetence og hjælper til omsorg for det hele menneske. Med et personale, der spænder bredt i erfaringer søger vi at udnytte hinandens viden og kompetencer. Der er mulighed for at opleve arbejdsdage på vores filialer i Juelsminde og Løsning, hvor der arbejdes hhv. med og uden robot og så har vi i Hornsyld et af de blot 23 apoteksudsalg på landsplan, som også kan besøges. Vi har i Hedensted forsendelse og en veterinær afdeling. Udover vores fokus på TPI, medicinsamtaler og vaccinationer ift. kunderne, er vi aktive i lokalområdet med samarbejde ud af huset og med andre faggrupper med god kontakt til det lokale lægehus.
 
Beliggenhed:
Hedensted ligger mellem Horsens og Vejle og apoteket ligger midt i Hedensted by, kun 200 m fra stationen, der har fast forbindelse fra både nord og syd.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
- Oplæg omkring forstoppelse: Oplæg for borgere der fylder 75 år omkring forstoppelse, medicinering heraf og egenomsorg. - Oplæg omkring behandling af diabetes: for sundhedsprofessionelle, omhandlende både typer af medicin og typer af indgivelse. - Undervisning af plejepersonale i inhalationsdevices. - KOL-kurser i samarbejde med Hedensted kommune (4x årligt). - Projekt om apotekets kommunikation med læger.
 
Udstationeringsmuligheder:
Der er mulighed for at aftale udstationering med de lokale læger, dyrlæger, tandlæger og plejehjem. Derudover ligger sygehusene i både Vejle og Horsens mindre end 35 minutter med offentlig transport fra Hedensted Apotek, hvor der kan aftales udstationering på afdelinger eller sygehusapotek.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Vi samarbejder med de lokale læger, plejehjem, sundhedshuse og hjemmepleje.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Vi er åbne for nye tiltag.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
Vi er ret fleksible, så der tages hensyn til den enkelte persons ønsker og behov.
 
Faciliteter til de studerende:
Der stilles skrivebord til rådighed, som deles med apotekets elever.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
 
Andet:

2023-08-15
   
Tilbage til oversigten ->