Uddannelsesapoteker forår 2024

Hillerød Frederiksborg Apotek

Adresse: Slotsarkaderne 122
Postnr: 3400
By: Hillerød
Region: Hovedstaden
Telefon: 48265600
   
Apoteker: Heidi Eirheim
Vejleder: Elisabeth Jørgensen
Stedfortræder for vejleder: Zarina Lauritzen
Personale i alt: 14
Apotekerkreds: Nordre Sjællands kreds
Hjemmeside: frederiksborg-apotek.dk
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Apoteket har tidligere været døgnapotek men overgik ved vagtreformen i 2018 til at være B-vagt apotek med farmaceutbemanding. Apoteket har derfor åbent fra kl. 8-21 alle årets dage. Apoteket består af en enhed, men blev i 2022 tillægsbevilling til Hillerød Krone Apotek. Koncernen består samlet af 4 enheder (2 hovedapoteker og 2 filialer). Som farmaceutstuderende vil du i et mindre omfang også blive bedt om at arbejde på filialerne. Der vil være mulighed for samarbejde med farmaceutstuderende på Hillerød Krone Apotek. Apotekerne ligger 5 min gang fra hinanden. Vi har forsendelse til plejehjem, læger, private m.v. Hillerød kommune har besluttet at så mange som muligt på plejehjem eller i eget hjem skal have dosispakket medicin og vi har indtil videre ca. 110 kunder til det. Vi ønsker at levere en høj faglig rådgivning og en god service. Vi drager omsorg for vore kunder og søger at leve op til deres forventninger. (se mere på vores hjemmeside)
 
Beliggenhed:
Apoteket har en central beliggenhed i Slotsarkaderne og ca. 1 km fra stationen. Filialerne (tilhørende Kronen) ligger i hver sin ende af byen - hhv ca. 2 og 3 km fra stationen. Hillerød ligger nord for København og er en del af S-togsnettet. Det tager ca. 1/2 time at komme hertil med tog fra København. Apoteket kan efter aftale give tilskud til månedskort fra København med tog.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Vi vil gerne være bedre til medicinsamtaler og håber de studerende har masser ag gode ideer til at hjælpe os på vej. Genordination ved behandlerfarmaceut. Vi tilbyder influenzavaccination. I 2022 har vi startet et kommuneprojekt op, for at styrke medicinhåndteringen på kommunens botilbud.
 
Udstationeringsmuligheder:
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Nordsjællands hospital, Plejehjem, Hjemmepleje, læger, speciallæger og tandlæger.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Vi skal arbejde på at sammenlægge kvalitetsstyringssystem og ensrette arbejdsgange med Hillerød Krone Apotek, så vi bliver en samlet koncern.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
De studerende planlægger selv deres skema. Vi ser gerne, at de er på apoteket det meste af tiden, men det er også muligt at planlægge dage med hjemmearbejde. Vi ønsker, at der er klare aftaler og planer for, hvornår de studerende indgår i det daglige arbejde og hvornår de laver andre projekter. For at de studerende kan få optimalt udbytte af viden og læring under deres studieophold, bør de være på apoteket så meget som muligt i de sidste uger (ex. max 1 uges ferie i juli).
 
Faciliteter til de studerende:
PC og arbejdsplads stilles til rådighed.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
 
Andet:
Vi har desuden tidligere gjort brug af de studerende efter endt ophold, hvor der er mulighed for lørdagsarbejde.

2023-08-14
   
Tilbage til oversigten ->