Uddannelsesapoteker forår 2024

Holte Apotek

Adresse: Holte Midtpunkt 20
Postnr: 2840
By: Holte
Region: Hovedstaden
Telefon: 45420076
   
Apoteker: M. Tahsin Anjam
Vejleder: Ibrahim Ghassan Al Dolla
Stedfortræder for vejleder: Razia Khasadar-Shir
Personale i alt: 13
Apotekerkreds: Københavns Apoteker Forening
Hjemmeside: https://www.apoteket.dk/apoteker/holte-apotek
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
1
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Holte Apotek er en mindre byapotek med 15 medarbejdere beliggende i Rudersdal Kommune. Apoteket er et uddannelsesapotek for farmakonomelever med 2-3 elever. Apoteket har faste leverancer til kunder, plejehjem, læger, tandlæger og fertilitetsklinik. Personalet har en sammensætning med alle aldersgrupper og der er et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives. Vi prioriterer kvalitet og service højt, der lægges vægt på en venlig og faglig korrekt betjening/rådgivning af vores kunder. Medarbejderne har en god omgangstone/humor med hinanden. Apoteket er blevet moderniseret og ombygget i 2020-22 med bl.a. varelagerrobot. Apoteket tilbyder bl.a. sundhedsydelser og vaccination. Apoteket er medlem af A-apoteket, som er et samarbejde mellem apoteker over hele landet. Dette samarbejde omfatter bl.a. efteruddannelse og markedsføring. Vi arbejder aktivt med omsorgssalg. Apoteket anvender Apotekerforeningens kampagner aktivt, således at der kommer fokus på de relevante kundegrupper. Der arbejdes aktivt med sundhedsfremmende og sygedomsforebyggende tiltag til gavn for borgerne.
 
Beliggenhed:
Holte Apotek ligger i Holte Midtpunkt, som er i gåafstand fra Holte station.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Nej
Apoteket har sit eget kvalitetssystem. Apoteket vil tilslutte sig til det nye kvalitetssystem når det er klar fra sundhedsstyrelsen.
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Ombygning af selvvalgsområdet sommer 2021 og forår 2022. Ombygning og modernisering med en varelagerrobot i 2020. Apoteket deltager i alle kampagner fra Danmarks Apotekerforeningens. Apoteket deltager også til de frivillige projekter fra Apotekerforeningen. Apoteket er med i de årlige kampagner: Danmark kvitter smøgerne. Deltagelse og fokus på: HPV vaccination + Brystkræft Fokus på sundhedsydelser, samt implementering af sundhedsydelsen medicinsamtaler og compliancesamtaler Vaccinationsydelser: influenza, covid-19, pneumokok, børnevaccination. Undervisning af sundhedspersonale fra Rudersdal Kommune i hjemmeplejen og plejehjem. Udført projektet styrket medicinhåndtering i kommunerne i 2022/2023. Enkelte medarbejdere har arbejdet med Mentalisering. Hele apoteket skal på mentaliseringskursus i 2024.
 
Udstationeringsmuligheder:
Vi har et tæt samarbejde med lægerne i og nær Holte Midtpunkt samt de omkringliggende plejehjem og dyrlægeklinikker.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Læger, hjemmesygeplejesker, plejehjem, fertilitetsklinik og dyrlæger
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Øget fokus på medicinsamtaler, samt andre sundhedsydelser Samarbejde med kommune Administration og dispensering af medicin til plejehjem Projekt med Ernæringsrecepter Arbejde med det nye kvalitetssystem Udbygning af vaccinationsydelser
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
Studerende vil typisk have en valgfri fridag om ugen og mødetiderne vil være indenfor apotekets åbningstider. Der er intet krav om lørdagsarbejde. Vi er meget fleksible og håber også at den studerende er. Der er mulighed for hjemmearbejde under eget ansvar.
 
Faciliteter til de studerende:
Der er et lokale på apoteket, hvor den studerende kan arbejde i ro og fred.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
 
Andet:
Apoteket har åbent på hverdag fra kl. 09.30-18.00 og lørdage fra kl. 09.00-15.00. På hverdage møder personalet enten kl. 08.30 eller 09.00. Tirsdag og onsdag afholdes der morgenmøde kl. 08.30. Der vil være mulighed for en ugentlig fridag. Vi foreslår, at du er her en lørdag i løbet af studieopholdet, så du får indblik i de udfordringer der kan være i weekenden.

2023-08-25
   
Tilbage til oversigten ->