Uddannelsesapoteker forår 2024

Aalborg Løve Apotek

Adresse: Nytorv 3
Postnr: 9000
By: Aalborg
Region: Nordjylland
Telefon: 98120366
   
Apoteker: Puyan A. Farahani
Vejleder: Puyan A. Farahani
Stedfortræder for vejleder: Abirisak Iman
Personale i alt: 20
Apotekerkreds: - andet -
Hjemmeside: https://www.apoteket.dk/apoteker/aalborg-loeve-apotek
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Apoteket befinder sig i hjertet af Aalborg. Aalborg Løve Apotek har eksisteret siden 1813. Apoteket er medlem af apotekskæden A-apoteket. Nomeco A/S er grossisten. Apoteket er et by-apotek med en befolkningssammensætning, der omfatter alle aldre. Kundekredsen består af glade strøgkunder, borger i den kollektive trafik, beboere i området samt turister. Desuden har apoteket kunder fra de forskellige virksomheder i området, der handler i deres frokostpause og efter arbejdstid. Det er vores mission at give faglig rådgivning fra hjertet med individuelle løsninger, hvor borgeren er i centrum.
 
Beliggenhed:
Aalborg Løve Apotek flyttede i 2015 til moderniserede lokaler med Robot på Nytorv 3, hjertet af Aalborg Centrum (gågaden). En placering, som hurtigt gjorde apoteket til et af byens absolut mest velbesøgte apoteker. Apotek har et kundeareal på 300 kvm med direkte ekspedition fra 8 terminaler. Vi befinder os ca. 300 meter fra Jomfru Ane Gade, 20 meter fra Salling og Starbucks.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
Vi bruger kvalitets systemet som et ledelsesværktøj og alle medarbejdere kender og bruger GDP-vejledningen og bekendtgørelsen som en naturlig del af hverdagen.
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Apoteket er en af Danmarks bedste i faglig rådgivning. Apotekets personale stræber dagligt for at være blandt de bedste apoteker i Danmark. Apoteket ligger i Top 5 i Danmark i diverse faglige sundhedsydelser. Apoteket tilbyder medicingennemgang, medicinsamtaler, compliancesamtaler, genordination, tjek på inhalation, vaccination m.v.
 
Udstationeringsmuligheder:
Læger praksis, hospital, dyrlæge, tandlæge, plejehjem osv.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Vi har et godt og tæt samarbejde med områdets læger og hjemmesygeplejer og tilbyder altid undervisning hvis det ønskes.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
De studerende skal have mulighed for både at arbejde i skranken, forsendelsen, dosisdispensering, logistik og i diverse team på apoteket. Skema og ferie planlægges med de studerende, vejlederen og skemaansvarlig. Ydermere er der også mulighed for studiedage hjemme, hvis den studerende ønsker dette. Er der arrangementer andre steder i landet, som kan komme den studerende fagligt til gode, er der altid plads til dette.
 
Faciliteter til de studerende:
Vi hjælper med at skaffe lejebolig og tilskud kan søges til lejeudgifter hos Apotekerforeningen. Vi har et studierum til rådighed på apoteket for de studerende. Derudover har spiser vi morgenmad og frokostordning sammen på apoteket.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
Vores vejlederteam har mange års erfaring med studerende fra både SDU og KU
 
Andet:

2023-08-10
   
Tilbage til oversigten ->