Uddannelsesapoteker forår 2024

Hvidovre apotek

Adresse: Hvidovrevej 178
Postnr: 2650
By: Hvidovre
Region: Hovedstaden
Telefon: 36350010
   
Apoteker: Mia Bendix Andersen
Vejleder: Helhaam Shireen
Stedfortræder for vejleder: Cecilie Mie Vendelboe
Personale i alt: 22
Apotekerkreds: Københavns Apoteker Forening
Hjemmeside: www.hvidovreapotekerne.dk
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Hvidovreapotek er et mellemstort apotek, med to tilhørende filialer, placeret på Hvidovre hospital og i Bredalsparken, Hvidovre. derudover hører vi sammen med Albertslund apotek, da vi har samme apoteker. på Hvidovre apotek har vi mange plejehjem og rehabiliteringscentre tilknyttet, vi har derfor en relativ stor forsendelse, udover alle de mange søde kunder vi har i skranken. Derudover leverer vi en masse Botox ud til skønhedsklinikker i hele Danmark. Vi er et apotek med godt arbejdsmiljø og personale der passer godt på hinanden. Vi er for nylig blevet slået sammen med Albertslund apotek og derfor er vi midt i en meget spændende proces med at få de to enheder til at fungere sammen. det betyder at vi netop er igang med at udvikle vores fælles strategi og målsætninger. og at de foregår en masse arbejde med kvalitet, da alle vores retningsgivende dokumenter skal evalueres og skrives i et fælles sprog samt implementeres i hele organisationen. Det tror vi også vil en lærerig proces for jer som studerende. Det vi især ligger vægt på er det gode arbejdsmiljø og den gode kundebetjening. Vi skal igang med at arbejde med Mentalisering. Vi tilbyder vaccinationer og vi laver en masse sundhedsydelser på apoteket. Socialt laver vi en masse sammen med Albertslund apotek også, minimum vores 2 årlige fester til sommer og jul. Personalemøderne holder vi også sammen 4 gange om året. Som studerende er I selvfølgelig inviteret med til det hele.
 
Beliggenhed:
vi ligger i Hvidovre, tæt på togstation og bus, så det er nemt at komme til apoteket.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
de sidste 3-4 år har apoteket ikke haft gang i de helt store ting, da den forrige apoteker lige er gået på pension. Fokus har primært været på at ekspedere kunder i skranken og ekspedere vores plejehjem og skønhedsklinikker. Der er kommet ny apoteker i april 2023, hvorfor der nu er stor fokus på at skrue op for sundhedsydelser og kvalitetsarbejde i forbindelse med sammenlægningen med Albertslund apotek
 
Udstationeringsmuligheder:
Plejehjem i nærområdet
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Lokale læger, Hvidovre hospital, plejehjem og rehabiliteringsenheder, rygestop via kommunen, Apovac - vaccination,
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
da apoteket skal flytte i nye flotte lokaler i sidste halvdel af 2024, er vi igang med at planlægge hvordan det nye apotek skal indrettes. det er en meget spændende proces. Derudover sammenlægning med Albertslund apotek.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
De studerende vil de første 14 dage få et planlagt introduktionsskema. derefter planlægger den studerende selv sin tid. Vi anbefaler at ligge så meget skranketid som muligt sent i forløbet, da det er sjovere at være i skranken, når I kan noget mere og kender apoteket godt. de studerende vælger selv hvornår de vil holde ferie, men det er dejligt når de gerne vil være i skranken sammen med os i løbet af juni/ juli måned under ferieafvikling. Hjemme arbejdsdage kan aftales, planlægges mellem vejleder og studerende. Vi synes I skal være så meget som muligt på apoteket, både for det sociale, men også for at kunne få så meget hjælp som muligt. mødetider vil være hverdage i tidsrummet 8.30-17.30. I kan desuden være på vores filialer for at prøve det, og I kan være på Albertslund apotek, for at mærke forskellen mellem to apoteker. I bestemmer selv om I har lyst til at være på apoteket om lørdagen.
 
Faciliteter til de studerende:
Der er et skrivebord og computer til rådighed på apoteket.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
 
Andet:

2023-08-18
   
Tilbage til oversigten ->