Uddannelsesapoteker forår 2024

Stenløse Apotek

Adresse: Egedal Centret 2
Postnr: 3660
By: Stenløse
Region: Hovedstaden
Telefon: 47171270
   
Apoteker: Kenneth B. Lokind
Vejleder: Sebastian Eggers-Lura
Stedfortræder for vejleder: Kenneth B. Lokind
Personale i alt: 35
Apotekerkreds: Københavns Apoteker Forening
Hjemmeside:
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Stenløse Apotek er et landapotek med et stabilt kundeflow og alsidige kunder. Der vil altid være noget at lave, så man kommer ikke til at kede sig. Stenløse Apotek har gennemgået en større modernisering det sidste års tid. Her er der, ud over renovering, implementeret en af Danmarks største ApoStore Robotter på knap 7 meter med 2 arme, der automatiserer kundeekspeditionerne. På alle apotekets enheder har vi gennem de sidste 2 år opført helt nye robotter, for at tilgodese den gode ekspedition og blive ved kunden frem for at fare ud bagved for at finde medicinen frem manuelt. Vi er et relativt ungt personale med høj faglighed og en masse sociale arrangementer, herunder sommerfest, julefrokost m.m. Stenløse Apotek er en del af Apotekskoncernen Valby og Stenløse Apotek. Stenløse Apotek er en selvstændig bevilling med 3 tilhørende enheder: Jyllinge Apotek, Ølstykke Apotek og Egedal Apotek. Ud over tilhørende filialer i nærområde hører Stenløse Apotek under Valby Apotek som er moderapoteket i København. Valby Apotek har en tilhørende filial, Ryparken Apotek. Det er muligt, men ikke et krav, at komme rundt på andre afdelinger såfremt dette ønskes - dette aftales med vejleder.
 
Beliggenhed:
Stenløse Apotek ligger 2 min fra Stenløse Station på gåben (C-toget).
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
Eget kvalitetssystem lavet til Audit i 2021 på Valby Apotek.
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Stenløse Apotek har skiftet apoteker medio 2019 og har efterfølgende iværksat flere forandringer, herunder total ombygning i medio 2021. Ølstykke Apotek er omdannet til filial frem for Apoteksudsalg, og Jyllinge Apotek samt Egedal Apotek er kommet til som filialer. Modernisering af alle apotekets enheder. Fokus på sundhedsydelser. Undervisning af plejehjem. Nyt kvalitetssystem.
 
Udstationeringsmuligheder:
Der er gode muligheder for udstationeringer, da vi har et stort netværk rundt omkring på sygehusene, i industrien, hos grossister og på andre apoteker m.m.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Stenløse Apotek har et stort opland, og derfor har vi mange samarbejdspartnere i form af bl.a. nærliggende læger, dyrlæger, plejehjem, bosteder, hospitaler og andre.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Kvalitet, optimeringer, LEAN.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
Der tages udgangspunkt i retningslinjerne fastsat af School of Pharmaceutical Science, og de studerendes halve år planlægges så vidt muligt i starten af forløbet. De studerende vil være på lige fod med resten af personalet, og derfor gælder de samme regler for de studerende som for resten af vores personale. Detaljeret regelsæt kan findes i personalehåndbogen, som vi beder de studerende læse grundigt inden for de første par uger. De studerende vil have en arbejdsuge på 37 timer, hvor mødetiden er fra 9:30 til 17:30 fire gange om ugen med én ugentlig fridag efter eget ønske. Denne fridag aftales med vejleder. Det vil være muligt med hjemmearbejdsdage ved projekter, MGG, skriftlige opgaver m.m. Afholdelse af ferie planlægges med vejleder, hvor vi tilgodeser de studerendes ønsker, dog skal de studerende være på apoteket de sidste 3-4 uger af juli måned, hvorfor de studerendes 3 ugers ferie ikke kan afholdes dér. Der vil være rig mulighed for at afholde ferie de resterende 5 måneder af studieopholdet.
 
Faciliteter til de studerende:
Der vil være arbejdsplads med PC til rådighed for de studerende.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
Lavan og Sofie, farmaceutstuderende 2021: "På Valby apotek blev vi siden den første dag budt velkommen med åbne arme og store smil. Som studerende har man frihed under ansvar og mange muligheder for at udfordre og udvikle sig både fagligt og socialt. Man bliver udfordret fra dag 1, og hvis man tør at springe sig ud i det, vil man hurtigt få lært det at være farmaceut på et apotek og mere end det. Personalet er meget hjælpsomme og ekstremt dygtige til deres arbejde, samt sætter pris på hjælp fra os studerende. Udover faglige kompetencer vægtes det sociale fællesskab højt, og atmosfæren er altid god. Vores vejleder har været enormt fleksibel og vi har selv planlagt udstationering, fridage, ferie mv. Vi arbejder fire dage om ugen, hvorfor der er mulighed for arbejde ved siden af. Opholdet har overgået alle vores ønsker og forventninger, og vi vil anbefale apoteket til alle studerende, der ønsker at komme i praktik." Bahar Dagdeviren, farmaceutstuderende 2020: ”Jeg har under mit studieophold taget min udstationering på Valby Apotek. Det har været en rigtig lærerig uge med fokus på min faglige udvikling og kundeekspedition sammen med de dygtige kollegaer. Jeg anbefaler stærkt de kommende praktikanter at tage deres studieophold derude - I kommer ikke til at fortryde det, da ikke to dage er ens. Er du interesseret i at høre mere om min udstationering, er du velkommen til at sende mig en mail på bahar-dagdeviren@hotmail.com."
 
Andet:
Interesserede studerende er velkomne til at kontakte Koncernsouschef Sebastian Eggers-Lura på telefon 53 62 54 00 eller Apoteker Kenneth B. Lokind på telefon 36 30 52 26.

2023-08-22
   
Tilbage til oversigten ->