Uddannelsesapoteker forår 2024

Nykøbing F. Svane Apotek

Adresse: Slotsbryggen 1-3
Postnr: 4800
By: Nykøbing Falster
Region: Sjælland
Telefon: 54850622
   
Apoteker: Betina Kjær Hansen
Vejleder: Simon Langergaard Andersen
Stedfortræder for vejleder: Betina Kjær Hansen
Personale i alt: 16
Apotekerkreds: Storstrøms kreds
Hjemmeside:
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
På Nykøbing F. Svane Apotek er fælleskabet og arbejdsglæden i højsædet. Vi vil være bedre til at hjælpe hinanden gennem fleksibel struktur, smil og ærlig samtale fordi det skaber en bedre arbejdsplads – og et bedre apotek. Der er 2 årlige personalefester og flere private sammenkomster. Du vil derfor blive del af et socialt team med plads til humor og kærlige drillerier. Hovedapoteket, hvor I vil befinde jer, ligger på en af byens hovedveje med udsigt ned til Guldborgsund. Apoteket har desuden en filial beliggende i Føtex på den anden side af vandet.
 
Beliggenhed:
Hovedapoteket ligger i Nykøbing Falster, omkring 10 minutters gang fra stationen og kun 2 timer med offentlig transport fra PharmaSchool.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
Vi er akkrediteret i 2021. Vi har dog optimeret vores kvalitetssystem efter udfasningen af DDKM.
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Apoteket har igennem det seneste år gennemgået en større ombygning. De to gamle robotter er pensioneret og erstattet af en ny og moderne model, apotekets lokaler er moderniseret og der er lavet helt ny personalestue. Der er desuden en infrarød sauna på vej til fri brug for personalet.
 
Udstationeringsmuligheder:
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Læger, speciallæger, plejehjem, sygehus, dyrlæger.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Apoteket er i gang med uddannelse i mentalisering og dette skal implementeres i løbet af de næste år.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
Apoteket tager udgangspunkt i PharmaSchools tidsplan for studieopholdet, så I ikke bare oplever at stå i skranken hele tiden. Arbejdsdage og -tider aftales ved jeres ankomst. Vi er fleksible i forhold til arbejdsdage og det er derfor muligt at have en ugentlig fridag, så et eventuelt studiejob kan passes. Arbejdstiderne vil ligge indenfor apotekets åbningstid. Vi er vagtapotek og har derfor åbent fra 8-19 på hverdage, 8-18 på lørdage og 10-13 på søn- og helligdage. Der er intet krav om weekendvager, men man er velkommen til at prøve det. Vi tror på frihed under ansvar og tilbyder derfor at studiedage kan tages hjemme.
 
Faciliteter til de studerende:
Der er et studierum tilgængeligt, som vil blive delt med vores farmakonomelev.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
 
Andet:

2023-09-06
   
Tilbage til oversigten ->