Uddannelsesapoteker forår 2024

Galten Apotek

Adresse: Torvet 3
Postnr: 8464
By: Galten
Region: Midtjylland
Telefon: 86 14 89 38
   
Apoteker: Mikkel Nørreslet
Vejleder: Sabrin Kassem
Stedfortræder for vejleder: Dines Jamil
Personale i alt: 27
Apotekerkreds:
Hjemmeside: Marselisborgapotek.dk
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
1
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Galten Apotek er en del af Marselisborg Apotekerne, der består af 6 enheder i alt: Marselisborg, Tranbjerg, Beder og Mega Syd Apotek samt Galten og Harlev Apotek. Apotekerne leverer medicin og apoteksvarer i stort geografisk område i Aarhus Syd og Vest samt Skanderborg N. Galten Apotek er en tillægsbevilling og der er derfor altid mindst en farmaceut tilstede i apotekets åbningstid. Vi er et personale der spænder bredt i alder og lægger vægt på at have det sjovt, både på arbejde og uden for arbejde. Apoteket har et festudvalg der arrangerer flere forskellige arrangementer årligt. Vi tror på at mangfoldighed giver et bedre arbejdsmiljø, bedre kollegaer og højner serviceniveauet. Vi er et fagligt stærkt apotek, der bl.a. holder os opdateret med morgenmøder hver anden uge, samt diverse aftenarrangementer ad.hoc. Herudover har apoteket de sidste par år afholdt fælleskurser for faglært personale i samarbejde med Pharmakon. Al forsendelse samt dosis styres central fra Marselisborg Apotek/Højbjerg), så den studerende må påregne et par dage derinde, hvis der ønskes nærmere indblik heri. Som udgangspunkt vil Galten være det primære sted, men den studerende kan i samarbejde med vejleder aftale ophold på andre af vores enheder. Dette kan være interessant i forhold til de kunder der betjenes de forskellige steder.
 
Beliggenhed:
Galten er bellingende i Østjylland. Det er en by med ca. 10000 indbyggere. Vi servicerer et stort opland. De nærmeste større byer er Aarhus og Silkeborg med ca. 25 km til hver by. Der kører offentlige busser til Galten
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Returpen – service hvor borgere kan indlevere deres brugte injektionspenne på apoteket Herudover ønskes der i nær fremtid at starte projekt op i samarbejde med PhD studerende omkring returpenordningen for borgeren samt et projekt omkring Wegovy
 
Udstationeringsmuligheder:
Apoteket har samarbejde med de nærtliggende lægehuse og der holdes lægemøde ved behov og efterspørgsel. Marselisborg Apotek har et stort samarbejde med læger i et stort område, plejehjem, tandlæger, dyrlæger og lokalcentre.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Se ovenfor
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Se ovenfor
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
Det forventes at den studerende er tilstede 4 ud af 5 hverdage på apoteket i tidsrummet 08:20-17:05. Det er tilladt for den studerende at have hjemmearbejdsdage. Disse foretrækkes placeret på samme dag som vejlederen ikke er tilstede på apoteket. Ferie planlægges i samarbejde med vejleder ved opstart.
 
Faciliteter til de studerende:
På Galten apotek er der en kontorplads med computer. Computeren benyttes også af andre, den studerende kan også medbringe egen computer. Der er trådløst internet. Såfremt den studerende ønsker det, kan der også benyttes lokale på Marselisborg Apotek der er til farmakonom- og farmaceutstuderende. Vær opmærksom på, at der her ikke er computer til rådighed, den studerende skal have bærbar pc med, hvis der arbejders fra den lokation.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
 
Andet:

2023-09-04
   
Tilbage til oversigten ->