Uddannelsesapoteker forår 2024

Hvalsø Apotek

Adresse: Roskildevej 4
Postnr: 4330
By: Hvalsø
Region: Sjælland
Telefon: 46408006
   
Apoteker: Charlotte Wiberg
Vejleder: Søren Elle Olsen
Stedfortræder for vejleder: Camilla Vilsner Rasmussen
Personale i alt: 13
Apotekerkreds: Nordre Sjællands kreds
Hjemmeside: www.hvalsoe-apotek.dk
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
1
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Hvalsø Apotek er et moderne landapotek, der har fokus på at være veldrevet og velrenommeret. Vi har filial i Tølløse. Apoteket har elektronisk kønummersystem, der sammen med direkte ekspedition og en uundværlig robot, sørger for flow i hverdagen. I og med at vi har leverancer ud af huset foregår en del af hverdagens opgaver i forsendelsen og giver dermed en unik mulighed for jobrotation. DDKM er en naturlig del af vores hverdag og har været med til at ensarte vores arbejdsrutiner i og med, at alle arbejdsopgaver er bygget op om standarderne. 16. marts 2021 blev vi reakkrediteret. Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og har flere gange årligt fælles arrangementer.
 
Beliggenhed:
Hvalsø ligger som den sidste station i HT området med tog direkte fra København. Apoteket ligger 7-8 min gang fra stationen og arbejdstiden på apoteket retter sig efter togtiderne. Apoteket afholder udgifterne til togtransporten i HT området.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
Vi blev akkrediteret 16. marts 2021.
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
I foråret 2018 har vi ombygget apoteket i Hvalsø, så vi nu har lyse og indbydende lokaler. Vi har i efteråret 2020 fået skiftet vores robot Karla til Super Karla. Vi har deltaget i projekt Klikkit i 2020, Tripple Whammy i 2021 og Medicinspildsprojekt i 2022.
 
Udstationeringsmuligheder:
Der er mulighed for udstationering hos praktiserende læger, plejecentre og sygehusapotek. Derudover er der rig mulighed for lokale studiebesøg hos bl.a. dyrlæge, hjemmepleje og asylcenter.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Vi har et rigtig godt forhold til alle vores samarbejdspartnere, hvilket indbefatter læger, dyrlæger, tandlæger, ældrecentre, hjemmepleje m.fl.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Vi arbejder med at styrke samarbejdet med kommunen.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
Arbejdsdagen starter 8.45 og slutter 17.30. Der er en ugentlig hjemmearbejdsdag. Vi aftaler ferie ved starten af studieopholdet.
 
Faciliteter til de studerende:
De studerende har egen arbejdsplads med trådløst internet og printer til rådighed.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
Det er nogle søde kollegaer man får på Hvalsø apotek. Her tager de godt om en og man føler virkelig man er en del af et fællesskab. Jeg blev taget godt i mod fra start og de er alle forstående overfor at man ikke lige kan det hele med det samme. Jeg kan klart anbefale Hvalsø apotek, hvis det både skal være hyggeligt men også lærerigt, da jeg personligt har lært en masse af farmaceuterne og farmakonomerne på apoteket.
 
Andet:

2023-08-22
   
Tilbage til oversigten ->