Uddannelsesapoteker forår 2024

Frederiksberg Dalgas Boulevard Apotek

Adresse: Dalgas Boulevard 91
Postnr: 2000
By: Frederiksberg
Region: Hovedstaden
Telefon: 38 86 43 43
   
Apoteker: Kristine Høje Beckmann
Vejleder: Kirstine Hjennil
Stedfortræder for vejleder: Signe Schou
Personale i alt: 22
Apotekerkreds: Københavns Apoteker Forening
Hjemmeside: https://apoteket-online.dk/apotek/frederiksberg-dalgas-boulevard-apotek
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Frederiksberg Dalgas Boulevard Apotek er et middelstort apotek med tilknyttet filial Lille Bjørn. Apoteket har gennemgået en større ombygning sensommeren 2022, der har betydet mere moderne selvvalg og robot fra 2015. Filialen har i 2019 været under en lille ombygning for også har at kunne implementeret en ny robot, som her har betydet mere plads til varer. Hovedapoteket har fem skranker og filialen 3. Vi anvender Pharmanet. Personalet udgøres af et ungt team. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor humor er en naturlig del af hverdagen. Vi arbejder efter målsætningen: "Vores viden - din tryghed"
 
Beliggenhed:
Dalgas Boulevard Apotek ligger på hjørnet af Finsensvej og Dalgas Boulevard på Frederiksberg. Lindevang Station (Metro) ligger 500 m herfra og Peter Bangs Vej Station (S-tog) ligger inden for 5 minutters gang. Filialen Lille Bjørn ligger på Nordens Plads, et par kilometer fra Dalgas.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
Apoteket er akkrediteret efter DDKM og arbejder løbende med kvalitetsudvikling.
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
- Skrankeaktiviteter - Den Danske kvalitetsmodel er nedlagt, men vi fortsætter indtil andet kommer på banen - Samarbejde lokale sundhedsprofessionelle - Salgscoaching - Rejsevaccinationer på apoteket - Influenzavaccination på apoteket - Pneumokokvaccination på apoteket - COVID-19 vaccination - Medicinsamtaler - Genordination ved behandlerfarmaceut
 
Udstationeringsmuligheder:
For initiativrige, selvstændige studerende er der gode muligheder for at lave spændende projekter, blandt andet med lokale plejehjem eller andre af vores samarbejdspartnere.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Mange forskellige læger, plejehjem, Frederiksberg Sundhedscenter, tandlæger samt hjemmeplejen.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
- Implementering af sundhedsydelser med tredjeparts betaling sammen med Frederiksberg Kommune - Vedligeholde/øge vores faglighed - Fokus på Apotekerforeningens strategi
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
De studerende vil have mødetider inden for apotekets åbningstid, dvs. mellem 8.45-17.30 mandag-torsdag, fredag 8.45-18.00. Hver anden uge er der morgenmøde, hvorfor mødetiden en af dagene vil være kl. 8.
 
Faciliteter til de studerende:
Apoteket har en studiekælder med diverse opslagsværker, og trådløst internet. Her er der mulighed for at arbejde uforstyrret.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
Tidligere studerende har generelt været glade for at være her og følt sig godt taget imod.
 
Andet:
Vi ønsker, at de studerende er initiativrige og positive samt deltagende i apotekets dagligdag - både fagligt og socialt.

2023-08-23
   
Tilbage til oversigten ->